Rembrandts Raadsel | Feestvarken Producties

brochure aanvragen

U kunt hier een digitale moordbrochure downloaden.

Rembrandts Raadsel leent zich als themafeest perfect voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of bedrijfsevenement. Vraag de brochure aan voor een offerte op maat voor uw feest of feestavond.

Aan deze brochure is een bevestigingsformulier gehecht. Via dit formulier kunt u het Geheim van de Graaf bij ons reserveren op een van onze moordlocaties.

Een selectie van mogelijke locaties vindt u op de moordlocatie pagina. U vindt hier ook een overzicht van de mogelijkheden die deze locaties bieden, inclusief bijbehorende arrangementen en moordprijzen.

Indien u een moordarrangement naar wens heeft uitgekozen, vult u het formulier a.u.b. zo duidelijk en compleet mogelijk in. Stuur dit formulier ingevuld en ondertekend retour via fax of via ons gratis antwoordnummer.

Wij raden u aan uw reservering eerst telefonisch af te stemmen met ons kantoor. U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag, 09.00 - 17.30 uur. Kijk voor meer contactinformatie op de contact pagina. Wij wensen u alvast een mysterieus Geheim van de Graaf toe!